"Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva tovább menni. " /Bert Hellinger/

Családállítás

A családállítással napvilágra kerülnek azok az energiák, minták, amelyek tudattalanul meghatározzák életünket. Segít a tudattalanul átvett terhek letételében, hogy szabadok lehessünk az életben. Bármennyire is nem gondoljuk, ma már egyértelmű tény, hogy kötve vagyunk családunk és elődeink történetéhez, sorsához, és ez hatással van ránk. Tudatalattinkban törvényszerűségek hatnak, amelyek alól nem tudjuk kivonni magunkat. Ahhoz tehát, hogy megfelelő minőségű kapcsolatban élhessünk magunkkal, másokkal, és a mindenséggel, rendbe kell tennünk múltunkat, kötődéseinket. A családállítás közvetlen kapcsolatba hoz önmagunkkal és megmutatja lelkünk igazságát.

A 3 fő törvény a családállításban:

Az odatartozás joga:

Mindenkinek, aki a családrendszer része, joga van az odatartozásra. Ez a törvény sérül, ha valakit kitagadtak a családból, hallgatnak róla, elfelejtkeznek róla, vagy saját magát rekeszti ki onnan ahová tartozik. Mindenki, aki a családi rendszerhez tartozik, helye van ott, nem távolítható el erkölcsi megfontolásból, fájdalmas emlék miatt vagy bármi más okból.

A hely törvénye:

Az odatartozás mellett a sorrendiség is fontos törvény, mindenkinek megvan a saját helye. Ha valakit máshová tesznek, máshol foglalja el a helyét, mint ahol lennie kellene, az zavart okoz a rendszerben.


A kiegyenlítődés törvénye:

A kapcsolatok fennmaradását a kiegyenlítődési törvény tartja fent, vagyis az adok -kapok egyensúlynak rendben kell lennie. A szeretet jogán azonban a rosszból mindig egy kicsit kevesebbet adok vissza, míg a jóból mindig egy kicsit többet.

A családi rendszerben egy nagyon érdekes csoport lelkiismeret működik tudattalan szinten, mely a logikus elme számára megmagyarázhatatlan és sokszor igazságtalannak is tűnik. Ha valakivel a felmenők között valami életbevágóan rossz dolog történt, akkor egy későbbi családtag azt tudat alatt szeretné kiegyenlíteni.  Sokszor a következő generációknál egyenlítődik ki az, amit a felmenők teremtettek.

A családállítás egy önismereti út, ahol megtanulhatod, hogy az életedben helye és szerepe van mindennek és mindenkinek. Ráláthatsz, azokra a viselkedésmintákra melyek akár generációkon át öröklődve, akár saját teremtményedként akadályoznak utadon téged. Segíthet feloldani, és letenni azokat a mintákat, amik már nem szolgálnak. Utat mutat, ha elakadtál és nem találod a helyed, kapcsolati problémáidat is rendezheted.

A részvételhez bejelentkezés, regisztráció szükséges.

Várlak Szeretettel !

Péterfy Mónika 0670/452-4057 peterfy.monika@gmail.com

Budaörs Lévai u.29. Mandala Biobolt

Péterfy Mónika egyéni vállalkozó Cím: 2040 Budaörs Aradi utca 58. Tel.:0670/452-4057   email: peterfy.monika@gmail.com Nyilvántartási szám:50353341 Adószám: 67519615-1-33 Statisztikai számjel: 67519615-8559-231-13 Bankszámlaszám:OTP.:11742173-21079090